Home Despre noi
| | Sitemap |

SC DIMMER SRL -case si casute din lemn

Cei peste 20 de ani de traditie, experienta, inovare si respect acordat clientilor nostri, recomanda Echipa DIMMER ca fiind acel partener pe care trebuie sa il alegeti atunci cand spuneti ACASA. Pentru noi, lucrul bine facut este o chestiune de onoare.

SC DIMMER SRL a luat fiinta din dorinta noastra de a construi si a oferi case de lemn pentru locuit sau de vacanta, atat pentru piata din Romania, cat si in intreaga Europa, la preturi deosebit de avantajoase si calitate maxima.

Casele de lemn pe care le producem beneficiaza de o tehnologie de ultima ora care imbina cu succes responsabilitatea fata de mediul inconjurator cu metodele si procedeele de constructie eficiente din punctul de vedere al confortului termic ridicat, al duratei de viata lungi, al izolarii fonice superioare, al rezistentei la cutremure, al umiditatii echilibrate, precum si al termenului de executie infinit mai scurt decat in cazul constructiilor din alte materiale decat lemnul.

SC DIMMER SRL va pune la dispozitie, prin echipa ei de specialisti, intreaga sa expertiza in domeniul constructiei caselor din lemn, oferindu-va atat proiecte si modele proprii, cat si solutii pesonalizate care sa materializeze dorintele si visele dumneavoastra.


casa lemncasa din lemn


 

 

Produsele noastre: Case din lemn, case din lemn tip framing, casute de gradina, case camping din lemn, case de vacanta din lemn, mobilier gradina, saune din lemn, pavilioane din lemn, pergole, foisoare, terase, garaje din lemn, proiecte case din lemn, tamplarie din lemn cu geam termopan.

 

ergio-prod-srl-producator-case-din-lemn case-lemn-spacer dimmer-srl-producator-case-din-lemn case-lemn woodengine-software-proiectare-case-din-lemn case-lemn-spacer hundegger-utilaje-prelucrare-lemn case-lemn-spacer jirman-engieering-proiecte-case-din-lemn case-lemn-spacer pensiune-casa-georgia darmanesti Afaceri si finante

caselemn-dimmer.ro Web analytics

Legaturi.ro
Director Promovare
Travel Guide