Home Case lemn
| | Sitemap |

Case din lemn

Casele din lemn sunt invaluite intr-o atmosfera cu totul autentica: ele respira, rezista si emana SANATATE, TRAINICIE si FRUMUSETE.

Casele din lemn sunt sunt o alegere de incredere, deoarece:

  • costurile de prelucrare a lemnului mult mai mici decat pentru prelucrarea altor materiale;

  • confortul termic al unei case de lemn este de neinlocuit. Lemnul, fiind de 6 ori mai izolant decat caramida, si de 15 ori mai izolant decat betonul, este elementul care favorizezaza importante economii de incalzire.

  • Confortul casei de lemn este completat de izolarea fonica, care este direct proportionala cu cea termica.

  • Rezistenta la cutremure a caselor de lemn este incomparabil mai mare decat al altor tipuri de structuri. Lemnul este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice. Data fiind aceasta proprietate, precum si greutatea proprie redusa, fac din lemn un material de dorit in constructiile executate pe structura din lemn, in speta caselor si casutelor de lemn, indiferent de destinatia care li se da acestora, casele din lemn rezistand la seisme de peste 8 grade pe scara Richter.

  • Umiditatea echilibrata si sanatate oferita de o casa de lemn. Peretii unei case din lemn nu vor fi niciodata reci si umezi, avand in vedere ca lemnul folosit este uscat si tratat corespunzator. Casa din lemn respira si este, in acelasi timp, calduroasa in timpul iernii, dar si racoroasa pe timpul verii. O casa de lemn va protejeaza si este in armonie cu echilibrul dvs. bilogic, intrucat este demonstrat faptul ca o casa/structura din lemn nu intrerupe campul magnetic terestru.

  • Libertate, inovare si durabilitate: lemnul este o sursa de inspiratie, permitand punerea in opera a celor mai dificile si pretentioase proiecte, fara ca durabilitatea in timp sa fie afectata. Cu atat mai mult cu cat, este deja demonstrat faptul ca exista si acum uimitoare constructii si case din lemn ce isi pastreaza si astazi vigoare, stabilitatea si frumusetea dupa zeci si chiar sute de ani.

Iata de ce LEMNUL este un material de constructie mai mult decat performant din toate punctele de vedere si o sursa de sanatate, fara de care nu ne putem inchipui construirea unei case de calitate si in deplina armonie cu ritmul de viata al fiecaruia dintre noi.

Cand rostesti CASA DE LEMN te gandesti la: NATURA, CONFORT, CALDURA SI LINISTE, cu alte cuvinte exact ceea ce omul din zilele noastre cauta atunci cand vrea sa se refugieze din mijlocul problemelor zilnice.

Iar cand spui CASA DE LEMN – DIMMER, inseamna ca vrei o CASA DE LEMN proiectata si construita la cele mai inalte standarde de calitate, profesionalism si promptitudine.

Produsele noastre: Case din lemn, case din lemn tip framing, casute de gradina, case camping din lemn, case de vacanta din lemn, mobilier gradina, saune din lemn, pavilioane din lemn, pergole, foisoare, terase, garaje din lemn, proiecte case din lemn, tamplarie din lemn cu geam termopan.


 

ergio-prod-srl-producator-case-din-lemn case-lemn-spacer dimmer-srl-producator-case-din-lemn case-lemn woodengine-software-proiectare-case-din-lemn case-lemn-spacer hundegger-utilaje-prelucrare-lemn case-lemn-spacer jirman-engieering-proiecte-case-din-lemn case-lemn-spacer pensiune-casa-georgia darmanesti Afaceri si finante

caselemn-dimmer.ro Web analytics

Legaturi.ro
Director Promovare
Travel Guide